Ny formand for Handicaprådet

Dorte Schandorph Jensen afløser Jacob Jacobsen som formand for Handicaprådet

Jacob Jacobsen har været nødt til at trække sig som formand for Handicaprådet på grund af sygdom, men han fortsætter som menigt medlem af rådet valgperioden ud. Formandsposten bliver overtaget af Dorte Schandorph Jensen.

”Det er med beklagelse, at jeg har modtaget meldingen om, at Jacob har trukket sig som formand for Handicaprådet. Jacob har været meget engageret i Handicaprådet og ydet et stort stykke arbejde for rådet, og det vil jeg gerne takke ham for og samtidigt ønske ham god bedring”, siger Henning Due Lorentzen, formand for Social- og omsorgsudvalget.

Dorte Schandorph Jensen har siddet i Handicaprådet de sidste 12 år med en enkelt pause i to år. Hun er også formand for den lokale autismeforening, som dækker Vejle, Kolding og Fredericia.

”Jeg vil gerne gøre en forskel, så derfor er jeg med i Handicaprådet. Vores samarbejde med kommunen har altid været godt, og jeg synes, vi har en god dialog, selvom vi ikke altid er enige. Jeg vil fortsætte Jacobs gode arbejde, indtil et nyt Handicapråd er valgt i 2018”, fortæller Dorte Schandorph Jensen.

Samtidigt med formandsskiftet bliver Frances O’Donovan ny næstformand for Handicaprådet, der er et rådgivende råd over for Fredericia Kommune på områder, som har betydning for handicappede.

Handicaprådet rådgiver byrådet i handicappolitiske spørgsmål og kan behandle lokalpolitiske spørgsmål, som har betydning for mennesker med handicap.

 

 

Feedback