Nye DSB-ansatte bliver budt hjertelig velkommen til Fredericia

Borgmester Jacob Bjerregaard inviterer de nye DSB-ansatte til Fredericia. De skal kende til fæstningsbyens fortræffeligheder, så de slår sig ned i kommunen

DSB ønsker at samle tjenestestederne i København, Aarhus og Fredericia, og derfor bliver tjenestestederne i Odense, Aarhus, Struer, Esbjerg og Tinglev reduceret eller lukket. Det betyder, at antallet af ansatte i Fredericia stiger fra 78 til 140 i løbet af de næste tre år.

”Som borgmester i Fredericia kan jeg kun være glad for, at DSB konsoliderer sig i Fredericia og hilser alle nye DSB-ansatte velkommen til byen. DSB er en af vores store arbejdspladser, der nu vokser. Vi vil tage kontakt til DSB og invitere dem til et møde, hvor vi kan få afklaret, hvad vi kan gøre for deres ansatte”, siger Jacob Bjerregaard, borgmester i Fredericia.

Med tre tjenestesteder i København, Fredericia og Aarhus til at dække landsdelstrafikken får DSB de optimale forudsætninger for at skabe en effektiv togdrift. Ansatte, der, som følge af aftalen med DSB, flytter fra deres nuværende bopæl til f.eks. Fredericia, får tilbudt en flyttegodtgørelse.

”Vi vil gerne slå et slag for Fredericia som et godt sted at bo. Her er natur, kultur, god velfærd, jobmuligheder til familierne og et rigt foreningsliv. Det vil vi gerne fortælle de nye ansatte, der får tjeneste i Fredericia. Alle nye DSB-ansatte i Fredericia vil blive inviteret til særlige tilflytterarrangementer og få en tilflytterpakke med aktiviteter i Fredericia, så de kan se, at Fredericia er det bedste sted at bo og leve”, fortæller Jacob Bjerregaard.

Baggrunden for den ændrede stuktur er, at DSB gradvist reducerer antallet af tjenestesteder og ansatte blandt togpersonalet, der servicerer kunderne og har sikkerhedsansvaret ombord.

 

Feedback