Stadig stor interesse for egen sundhed

Hvordan har du det? Det spørgsmål har 1.669 fredericianere besvaret i den mest omfattende undersøgelse af trivsel, sundhed og sygdom i Danmark

Det er tredje gang, at borgerne i Fredericia bliver spurgt til, hvordan de har det. Første gang borgerne blev spurgt var i 2010. Fredericianerne var også denne gang meget interesserede i undersøgelsen. Svarprocenten fra Fredericia er blev på 66,8 procent, og det er kun lidt under svarprocenten fra 2013, hvor 67,6% besvarede spørgeskemaet.

I alt var 2500 fredericianere udvalgt til at svare på spørgeskemaet, der handler om sundhed, sygdom og trivsel, og det glæder formanden for Sundhedsudvalget, Susanne Eilersen, at der forsat er stor interesse for egen sundhed.

”Jeg er glad for, at så mange har brugt tid på at udfylde spørgeskemaet. Hver eneste besvarelse er vigtigt, fordi den er med til at give os et billede af, hvordan fredericianerne har det, og hvad der gør dem syge. Det giver os en fantastisk mulighed for at sætte ind med både forebyggelse og behandling, så vi på sigt kan øge livskvaliteten for alle fredericianere”, siger Susanne Eilersen.

Vindere af lodtrækning fundet
Alle, der har besvaret spørgeskemaet, deltog i lodtrækningen om forskellige præmier – blandt andet pengepræmier på op til 6.000 kroner, to iPad Mini, to iPhone 7 og biografbilletter.

Vinderne af lodtrækningen er nu fundet, og vinderne får besked i løbet af de næste dage direkte pr. brev.

Det er de fem regioner, Danske Regioner, KL, Statens Institut for Folkesundhed, Sundhedsstyrelsen og Sundheds- og Ældreministeriet der står bag undersøgelsen.

Undersøgelsens resultater bliver offentliggjort i marts 2018, og vil til den tid blive offentliggjort på danskernessundhed.dk.

 

Feedback