Vinterferie i Madsby Legepark

Madsby Legepark åbner havelågen til fastelavnshygge og et besøg hos dyrene

Madsby Legepark tyvstarter sæsonen med spændende aktiviteter for hele familien i vinterferien, før den officielt åbner den 1. april.  

Hus 3 er pyntet festligt op til fastelavn og klar til at tage imod gæster fra mandag den 13. februar til og fredag 17. februar – begge dage fra kl. 10-14. Der er lagt op til nogle hyggelige timer, hvor hele familien kan være kreative sammen og lave fastelavnsris og pynt. Man kan både købe kaffe, kakao og fastelavnsboller eller selv tage madkurven med og holde en lille indendørs picnic foran den store finske masseovn. 

Lørdag den 18. februar og søndag 19. februar kl. 10-14 er Hus 3 åben som madpakkehus og varmestue, hvor man kan komme ind og få varmen og spise sin madpakke.  

Hils på dyrene
Tirsdag den 14. februar, torsdag den 16. februar og søndag den 19. februar kl. 09.30 kan man komme ind og hilse på dyrene sammen med dyrepasser Ronnie Røjgaard. Han fortæller om dyrene, natur og pleje, og så kan man være med til at fodre nogle af dem.

Rundturen starter ved Hus 3. Husk praktisk tøj, da noget af turen foregår udendørs.

Tilmelding er ikke nødvendig. Dog bedes Børnehaver og SFO kontakte Ronni Røjgaard på tlf.: 20864136 for nærmere aftale.

 

 

Kontaktinformation

Pressekontakt

Fredericia Kommune ønsker et godt samarbejde med pressen, og journalister er velkomne til at kontakte kommunikationsafdelingen. Har du brug for et logo? Så er du også velkommen til at kontakte os.

 

Pia Becker Andersen
Pressechef
Mobil 20 72 56 40
pia.becker@fredericia.dk
 
Britta Hallin
Kommunikationsrådgiver
Mobil 41 23 86 33
britta.hallin@fredericia.dk
 
Mette Christina Nissen
Kommunikationsrådgiver
Mobil 22 85 18 50
mette.nissen@fredericia.dk

Feedback