Børnehuset Bøgeskov

Velkommen til Børnehuset Bøgeskov

Børnehuset Bøgeskov er en selvejende daginstitution, der ligger i den nordligste del af Fredericia Kommune. Daginstitutionen er en flexinstitution, hvilket betyder, at antallet af børn i huset kan variere alt efter behovet i området. Jo flere børn, vi har under 3 år, jo færre over denne alder og omvendt. Vores grundnormering er 74 børn fordelt på 4 grupper: Spilopper, Krudtugler, Skrubtudser og Krummer. Børnehuset Bøgeskov er en del af Distriktsinstitutionen Kirstinebjerg.

Børnehuset Bøgeskov ligger placeret meget naturskønt, og selvfølgelig indgår naturen som en vigtig del af vores hverdag. For børnehavegrupperne og førskolegruppen betyder det, at de indgår i en rotationsmodel, hvor de er ude i 2 uger og hjemme i Børnehuset i 4 uger. De grupper, som er hjemme i huset, vil stadig tage på planlagte og spontane ture ud af huset, men ellers benyttes hele huset med mulighed for at lukke en stue af for at være sammen med sin egen gruppe.

Vi vil gerne skabe et sted, hvor det er rart og sjovt at være. Vi ser det som vores opgave at gøre en forskel, at skabe de rammer og det miljø, der gør vores børnehus til et sted, hvor alle har lyst til at være og gro. Her skal man komme, som den man er, trives og udvikles i en atmosfære af tryghed og nærvær. Vi tror på, at hvert barn og dets familie er unikke, og at vi ser det, der er nødvendigt, for at lige præcis det barn/den familie føler sig velkommen og har det godt hos os.

Vi har nogle værdier, nogle nøgleord, som vi omsætter til det daglige arbejde, så vores mål forhåbentligt lykkes. Ordene er:

Tryghed, Omsorg, Nærvær, Tolerance, Respekt, Selvværd/selvtillid, Nysgerrighed, Leg, Venskaber, Ansvarlighed, Humor

Kom og besøg os!

Er dit barn ved at være klar til at starte i vuggestue eller børnehave? Og er du interesseret i at se og høre mere om Børnehuset Bøgeskov? Så er du mere end velkommen til at ringe og aftale en tid, så giver vi meget gerne en rundtur i huset og på legepladsen!

Kontakt pædagogisk leder Ella Feltendahl på tlf. 7595 7282.

 

Personale

Vi, personalet i Børnehuset, vil gerne skabe et sted, hvor det er rart og sjovt at være. Vi ser det som vores opgave at gøre en forskel, at skabe de rammer og det miljø, der gør vores børnehus til et sted, hvor alle har lyst til at være og gro.

Der er ansat uddannede pædagoger og pædagogmedhjælpere. Derudover er vi uddannelsesinstitution for pædagoguddannelsen og PAU-elever. Vi har også en køkkendame, der laver mad til os.

Pædagogisk arbejde

Den pædagogiske læreplan er en beskrivelse af daginstitutionens arbejde med børnenes læring og udvikling. Den pædagogiske læreplan er udgangspunktet for vores pædagogiske arbejde, og vi arbejder løbende med de forskellige læreplanstemaer.

Feedback