Reserver hus i Madsby Legepark

I Madsby Legepark kan du på forhånd bestille et madpakkehus til f.eks. børnefødselsdage, familiekomsammen el.lign.

Vores online bookingsystem har været i drift fra 4. januar 2016.

På linket til herover "Bestil/book", kan du klikke dig direkte ind på vores bookingportal.

Siden du kommer til er en fælles bookingportal for Fredericia Idrætscenter & Madsby Legepark.
Klik på fanebladet for Madsby Legepark og læs vejledningen på forsiden.

OBS  OBS   - NYHED
Som noget nyt kan du også booke hus 1 på lørdage efter uge 42 og frem til 31.3.2018.
Det er perioden fra kl. 10 - 14 du kan booke.

Oplever du problemer med portalen,  så send en mail til madsbyparken@fredericia.dk.

Vi råder over 3 huse:

• Hus 1: Plads til ca. 40 pers. Der er et lille køkken med køleskab, komfur og kaffemaskine.
  • Hus 2: Plads til ca. 80 pers. Indeholder et køleskab, der kan benyttes af alle gæster. Kan ikke reserveres, men er åbent for alle i parkens åbningstid.
  • Hus 3: Plads til ca. 90 pers. - 3 bordrækker á 25 pladser - 1 bordrække á 15 pladser

Der forefindes et køkken med køleskab, komfur,mikrobølgeovn og kaffemaskine, som står til rådighed for ALLE gæster i Legeparken.

Læs om priser og retningslinjer under bilag (PDF filer)

Dagplejehuset:
Specielt indrettet til dagplejemødre og deres børn med separat sove og legerum, stort puslerum, egen toiletter, små borde og stole, bord og stole til de voksne, kaffemaskine og køleskab.
Vi anbefaler max 12 børn plus deres voksne. Huset bruges af en dagplejegruppe fra kommunen tirsdage og fredage.
Der er  mulighed for alle andre dagplejere (også uden for kommunen) på forhånd at sikre sig adgang til dagplejehuset på alle hverdage, (dog ikke helligdage og weekend).  Tirsdage og onsdage er huset IKKE ledigt.
Normalt er huset til rådighed fra kl. 09.00 til lukketid (kl. 16.00 eller 18.00).
Tilbuddet gælder KUN dagplejere, og kan IKKE udvides til andre dage, weekender eller helligdage.
​Dagplejehuset kan ikke bookes online - kontakt os på mail eller telefon.