Fejlmeld huller i veje mv.

Her kan du rapportere fejl og mangler på veje, stier, fortove eller fejl på gadelys, skilte m.m. Du kan også anmelde skader, hvis du mener, at Fredericia Kommune er ansvarlig.
Om ”Rapport fra stedet”

Rapport fra stedet er Fredericia Kommunes selvbetjeningsløsning med tilhørende app, hvor borgere kan meddele kommunen, hvis der for eksempel er huller i vejen, fejl på skilte eller afmærkning.

Her kan du indberette fejl

App'en og selvbetjeningsløsningen gør det lettere at indberette til kommunen, og kommunen får en nøjagtig stedbestemmelse, så nemmere og hurtigere kan reagere på en borgerhenvendelse.

Her kan du hente app'en til android

Her kan du hente app'en til iPhone

Gadelys

Fejlmeldinger på belysningsmaster sender vi direkte videre til driftsansvarlige. Der kan gå op til 14 arbejdsdage fra fejlmelding til udbedring af gadebelysning.

Her kan du indberette fejl på gadelys

Vejafvanding

Fredericia Kommune har cirka 10.500 rendestensbrønde, som hører under kommunens ansvarsområde.

Rendestensbrøndene er oftest med firkantede riste og er typisk placeret ved kantstenen. Uden for byområder kan ristene være runde og kuppelformede.

Her kan du fejlmelde problemer i forbindelse med brøndene.

Ved fejl på dæksler midt i vejen - typisk runde dæksler – bedes du kontakte Fredericia Spildevand og Energi A/S på telefon 5091 9000.

Anmeld personskade

Har du været involveret i en ulykke på offentlig eller privat fællesvej, med efterfølgende person- eller materielskade, og du mener, at ulykken skyldes misligholdte veje (niveauforskelle i veje og fortov) og lignende, som kommunen kunne og burde have været opmærksomme på, kan du anmelde ulykken som en forsikringsskade, hvis du ønsker at gøre et erstatningskrav gældende over for kommunen.

For at kommunen kan behandle sagen er det vigtigt, at du udfylder nedenstående bilag samt andet der kan have relevans for sagen. Bilaget sendes til gitte.hansen@fredericia.dk

Det er også vigtigt, at du dokumenterer skaden med foto og præcis opmåling af for eksempel opspring på flise eller længde, bredde og dybde af slaghuller.

Vær opmærksom på

Uanset hvem der bærer skylden for det skete, skal du altid anmelde sagen til dit eget forsikringsselskab, bortset fra skader på ting, som ikke er forsikret. Er der sket en skade på en bil med kaskoforsikring, vil du få oplyst navnet på kommunens forsikringsselskab og policenummer, når du anmelder skaden.