Tænk dig om før du ikke stemmer kampagne

Bliv klogere på valget

Her kan du tage kandidattesten, designe din egen valgplakat og finde anden nyttig information omkring valget den 21. november 2017

Kend din Kandidat
Altinget har igen i år lavet en kandidattest, hvor du kan hvilken politiker du er mest enig med. Du kan også lære mere om politikerne, og se din stemmeseddel. Tryk her, for at se hvilken kandidat du er mest enig med.

Design din egen valgplakat
Kunne du godt tænke dig at designe din egen valgplakat, og se om du kan overbevise dine venner om at stemme på dig. Danmarks Radio har lavet en plakatgenerator, hvor du kan lave din personlige valgplakat, og dele den med dine venner. Tryk her, for designe din egen valgplakat.

Vidste du at...? 

  • ...du kan køre gratis med de gule bybusser på valgdagen. De blå busser koster 5 kroner. 
  • ...du kan stemme på 12 forskellige partier til kommunalvalget i Fredericia Kommune. 
  • ...du får to stemmesedler. Én til kommunalvalget og én til regionrådsvalget.
  • ...du kan stemme fra kl. 08.00 - 20.00.

Bliv frivillig på valgdagen
Hvis du kunne tænke dig at blive frivillig og give demokratiet en hånd ved kommunal- og regionsrådsvalget, kan du tilmelde dig som tilforordnet her. Som tilforordnet udleverer du stemmesedler til vælgerne på valgstederne, sikrer at stemmerne kommer i valgurnerne, og hjælper med at tælle stemmerne op, når valget er slut. Fredericia Kommune giver desuden en diæt på 830 kroner, der skal beskattes som B-indkomst. Tryk her, for at tilmelde dig som tilforordnet.

Brug Din Stemme - Kommunalvalget fra unge til unge!
Brug Din Stemme er et projekt i samarbejde mellem Fredericia Dagblad og Demokrati- og Borgerudvalget i Fredericia Kommune. Formålet er at gøre Fredericias unge klogere på kommunalvalget den 21. november, og gøre det nemmere at sætte et kryds ved en kandidat eller et parti på valgdagen. Tryk her, for at komme videre til Brug Din Stemmes facebookside.

Feedback