Endnu en aktivitetsdag for borgere tilknyttet Voksenservice

Igen i år arrangerer Voksenservice en dag fuld af aktiviteter og hyggeligt samvær

Det er andet år i træk, at Voksenservice inviterer til aktivitetsdag for de borgere, der er tilknyttet afdelingen. Formålet med aktivitetsdagen er at give borgerne en uforglemmelig dag, hvor aktivitet og samvær er i højsædet.

”Jeg synes, at det meget positivt, at der bliver holdt en aktivitetsdag for borger, som får hjælp og støtte fra Voksenservice. Sidste år var det en meget positiv oplevelse, så jeg håber meget, at dagen bliver lige så god igen i år. Mit håb er også, at endnu flere borgere finder vej denne gang, for der er gjort et stort stykke arbejde for, at alle kan få en god dag”, siger Dorte Schandorph Jensen, formand for Handicaprådet.

Aktivitetsdagen bliver afholdt i Fredericia Idrætscenter torsdag den 28. september, og der bliver masser af sjove aktiviteter at deltage i. Der vil bl.a. være forskellige sportsgrene som hockey, volleyball, bordtennis, og boccia. Man kan også spille bowling eller kaste sig ud i ren forkælelse i Fredericia Badeland med chokoladeansigtsmaske, saunagus og fodbad. Strikkedyst, beautysalon, gaming, yoga, Vild med dans og flødebollekast er blot nogle af alle de mange aktiviteter, der er arrangeret.

De fleste aktiviteter foregår i Fredericia Idrætscenter med mulighed for at tage Madsby toget til Madsby Legepark og hygge sig der eller tage med på en fisketur til en nærliggende put & take-sø.

”Der er mange forskellige behov, der skal imødekommes for, at dagen kan være interessant for den brede målgruppe af borgere med handicap, sindslidelser og misbrugsproblematikker. Der er også tænkt på, at man både kan være sammen i en stor gruppe i forbindelse med aktiviteter, og at man også kan slappe af og trække sig tilbage i mindre grupper”, siger Voksenservicechef Rolf Dalsgaard Johansen.
 
Dagen er planlagt med aktiviteter hele dagen og spisning og musik om aftenen, men man behøver ikke at være med hele dagen. De borgere, der ønsker det, har mulighed for at invitere deres pårørende med til dagen.

Fakta
Aktivitetsdagen er lige som sidste år tilrettelagt af en arbejdsgruppe, som består af både borgere, medarbejdere, ledere og repræsentanter fra Handicaprådet.

 

Feedback