Rekordbesøg i Madsby Legepark

På trods af det halvdårlige sommervejr har næsten 80.000 gæster besøgt turistattraktionen i juli måned

Selv om sommervejret ikke har vist sig fra sin bedste side, så har Madsby Legepark registreret rekordmange gæster i juli måned i år. Næsten 80.000 gæster har været på besøg, og heraf ca. 72.000 gæster i åbningstiden mellem kl. 10 og kl. 19.00.

Vejret er en afgørende faktor for besøgstallet i Legeparken. Derfor har sommervejret, hvor det er for blæsende og for koldt til at tage til stranden, haft en stor betydning for valget af udflugtsmål. Mange turister, både indenlandske og udenlandske, har i år valgt at komme på besøg i Madsby Legepark.

Der er også registreret et højere besøgstal i minibyen for 2017. Minibyen åbnede som noget nyt også 1. april i år i stedet for 1. maj. Det har betydet, at næsten 750 gæster har været på besøg alene i april.  

Det er selvfølgelig ikke kun vejret alene, der afgør valget af udflugtsmål. Gæsterne skal jo også vide, at legeparken findes. En aktiv facebookprofil og gode anmeldelser på Trip Advisor, en god profilering via visitlillebaelt.dk og Be Happy Pass har været med til, at turisterne lægger vejen forbi Fredericia og legeparken.

”Den ganske almindelige samtale mellem mennesker, der udveksler gode rejseerfaringer, har en afgørende betydning for Madsby Legepark. Det er gode ambassadører for legeparken og for byen. Legeparken er målet for børnefamilierne, og vi fornemmer, at de benytter også lejligheden til at se, hvad byen ellers kan tilbyde. De mange gæster har en afsmittende effekt på resten af byen, og det er vi rigtig glade for”, siger Lars Ejby, formand for Kultur- og Idrætsudvalget.

De første måneder af sæsonen registrerede legeparken også en stigning i forhold til sidste år, mens januar, februar og marts lå noget lavere.

August tegner også til at blive lidt højere end de øvrige, så alt i alt forventer legeparken, at besøgstallet for hele året slår nye rekorder.

Nu er legeparken frem til efterårsferien, som de er i gang med at forberede ferieaktiviteter til -  både i legeparken og i minibyen.

 

Feedback