Skaf penge til din forening

Deltag i fondskonferencen, hvor du kan få gode råd til at søge penge til din forening eller dit projekt

Er du en af ildsjælene i de mange foreninger i Fredericia Kommune eller frivillig i et projekt i dit lokalområde? Så har du nu en god mulighed for at lære om det, der kaldes fundraising, dvs. hvordan man søger penge til store og små projekter hos fonde rundt om i landet.

Tirsdag den 27. februar afholder Fredericia, Vejen, Kolding, Middelfart, Billund og Haderslev Kommuner nemlig en fondskonference for alle ildsjæle og foreninger i de seks kommuner. Ud over at du kan høre oplæg fra flere fonde og bl.a. få gode og konkrete råd til selve fondsansøgningen og projektbeskrivelsen, kan du gå rundt på messen og helt uformelt tale med repræsentanter fra de forskellige fonde.

Det gratis arrangement foregår i Vejen Idrætscenter tirsdag den 27. februar kl. 16-21, og du skal huske at tilmelde dig – og det senest onsdag den 14. februar!

Læs mere og tilmeld dig på https://vejen.dk/ople…/foreninger-og-fritid/fondskonference/

 

Om fondskonferencen
Det er anden gang, at kommunerne i Trekantområdet går sammen om at lave en fondskonference. I 2016 var det Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejen Kommuner, der sammen afholdt en konference målrettet privat-offentlige samarbejder. I 2018 er Billund og Haderslev kommuner også med, og fokus er nu på at klæde de mange frivillige foreninger og ildsjæle, der findes i alle seks kommuner, bedre på til at udvikle gode projekter.


 

Feedback