Borgerpanel

Velkommen til Fredericia Kommunes Borgerpanel

Det digitale borgerpanel skal udvide dialogen mellem byrådet og borgerne. Det skal være et værktøj til at styrke demokratiet og fællesskabet i kommunen. 

 

Om deltagelse i borgerpanelet

Medlemmer af Fredericia Kommunes borgerpanel vil tre gange om året blive bedt om at udfylde et spørgeskema om aktuelle udfordringer i kommunen.
Du vil få tilsendt en e-mail med et link, som fører dig direkte til spørgeskemaet. Det tager 5 – 10 minutter at besvare spørgsmålene.
 
For hver undersøgelse, som du besvarer, deltager du i lodtrækningen om fem gavekort a 500 kr. til Fredericia Shopping.
 
Konsulentfirmaet Enalyzer A/S står for behandlingen af alle data og sikrer en objektiv og uvildig analyse af besvarelserne. Dine oplysninger vil blive behandlet anonymt og fortroligt.
 
 
Besøg Enalyzers hjemmeside. [link til http://www.enalyzer.dk/]

Hvad er et digitalt borgerpanel?

Det er politikerne i Fredericia kommune, der har besluttet at oprette et borgerpanel i kommunen.
Et digitalt borgerpanel fungerer ligesom en almindelig meningsmåling. Forskellen er, at det er de samme borgere, der bliver spurgt over flere omgange.
 
Et borgerpanel er ikke det samme som en folkeafstemning. Det er fortsat Byrådet, der træffer politiske beslutninger, men borgerpanelet kan være med til at give politikerne viden og inspiration på områder, hvor det er vigtigt at kende brugernes og borgernes opfattelse og holdning.

Log ind på dine oplysninger

Hvordan ser og opdaterer jeg mine oplysninger?

Da du meldte dig til panelet, svarede du på nogle spørgsmål om dig selv: Køn, alder, bopæl osv. Du skal derfor ikke svare på disse spørgsmål ved hver undersøgelse.
Nogle af disse ting ændrer sig med tiden. Du kan fx flytte til en anden bydel eller få ny e-mailadresse. Derfor har du et personligt bruger-ID og password, så du kan opdatere dine oplysninger. Du fik tilsendt ID og password, da du meldte dig til panelet.
 
Her kan du se og opdatere dine personlige oplysninger

Har du mistet dit bruger-ID og password?

Få tilsendt dit bruger-ID og password ved at indtaste din e-mailadresse.
 
Hvem har adgang til mine oplysninger?

Fredericia Kommunes borgerpanel er oprettet i samarbejde med konsulentvirksomheden Enalyzer A/S. Enalyzer A/S vil håndtere alle deltageres oplysninger og besvarelser. Dine oplysninger og besvarelser vil ikke være tilgængelige for Fredericia Kommune og er altså 100 % anonyme. Kommunen vil kun få kendskab til de overordnede resultater.
 
Hvis du vil vide mere om Enalyzer A/S, kan du gå ind på firmaets hjemmeside: http://www.enalyzer.dk/.
 
Kan jeg melde mig ud af panelet?

Det er 100 % frivilligt at deltage i panelet, og du kan melde dig ud når som helst. Du melder dig ud ved at logge dig ind og derefter melde dig ud.

Feedback