Slå adgang med tegn til/fra

Få indflydelse - stil op til Seniorrådet

Gør en forskel og få indflydelse på de ældres forhold i Fredericia

I år skal der igen være valg til Seniorrådet i Fredericia. Har du lyst til at gøre en forskel og få indflydelse på de ældres forhold i Fredericia Kommune, så er det nu, du skal stille op som kandidat til valget til Seniorrådet.

Der bliver holdt opstillingsmøde den 17. september 2024 kl. 15.00 – 17.00 i Caféen i Seniorhuset IP Schmidt. Alle der er interesseret i at høre mere om Seniorrådsvalget er velkomne, der kræves ingen tilmelding.

Hvem kan opstille?

  • Alle, som er fyldt 60 år på valgdagen (27. november 2024) og
  • Har fast bopæl i Fredericia Kommune

Hvordan stiller jeg op?
Der er to muligheder for at blive kandidat til seniorrådsvalget.

  • Du kan opstille som kandidat ved at møde op til opstillingsmødet den 17. september og melde dig som kandidat.
  • Du kan også opstille som kandidat til seniorrådsvalget via Fredericia Kommunes hjemmeside www.fredericia.dk. Her kan du melde dit kandidatur fra den 17. september – 24. september 2024

Der er valg til Seniorrådet fra 30. oktober til 27. november 2024. Valgperioden er et år.

Vil du vide mere?
Har du mod på at stille op, men gerne vil være lidt klogere på, hvad du går ind til? Så kan du kontakte formand Flemming Larsen, Grethe Nørholm Ærensgaard eller Carsten Ostenfeldt Jørgensen. Du finder deres kontaktoplysninger på https://www.fredericia.dk/politik/byraad-udvalg/andre-raad-naevn/seniorr...

Fakta
Fredericia Kommune har siden 1995 haft et Seniorråd, der skal tages med på råd, når der skal træffes beslutninger, som vedrører de ældre borgere i kommunen. Seniorrådets formål er nemlig at være med til at udbygge kontakten mellem kommunens seniorer og byrådet. Seniorrådet kan også rådgive byrådet i ældrepolitiske spørgsmål.