Madsbylegepark legepladsen

Madsby Legepark

Velkommen til Madsby Legepark - et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er en meget kendetegnende beskrivelse for området. Med over 300.000 gæster årligt er det områdets største turistattraktion for børnefamilier fra nærområdet og udenlandske turister i sommersæsonen.

Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen er fra 1 april til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10.00 for de betalende aktiviteterne som bådudlejningen, Madsbytoget, Minigolf, og Shoppen/Informationen, Madsbykiosken. Du finder også en stor dyreafdeling med fugle i en stor indendørs og udendørs voiliere, indhegninger med geder,får, heste,æsler, kaniner, køer.

På hverdage fra midten af maj til slutningen af september er der 2-3 ugentlige gratis forestillinger på det udendørs dukketeater eller en eventyrfortælling i Eventyrgrotten. Sommersæsonen byder på yderligere gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Seneste nyt

Besøg den nye stald med vores nye gris og sig goddag til kaninerne..

Nu har Legeparken åben alle dage fra kl. 10 til kl. 19.00

Læs mere under åbningstiderne for de forskellige aktivitetstilbud.

Vi har slået havelågen op til sæson 2017 fyldt med oplevelser. Bådene er klar, Madsbytoget er klar og Dukketeatersæsonen er startet. Der bliver masser af gode events for børnene og børnefamilierne og der er selvfølgelig også events for alle andre.

Reserver plads i madpakkehus/grill for sæson 2017:

Du kan får forhånd sikre dig plads i et madpakkehus.

Det er nu også muligt at booke Hus 1 på lørdage mellem kl. 10 og 14 - i perioden efter 22.10.17 . Læs mere på reservationssiden.

Klik på "planlæg dit besøg" her på siden og derefter "reserver plads i et hus". Her  kan du læse mere og klikke dig ind på vores bookingsystem.

Bilag

Feedback