Madsbylegepark legepladsen

Madsby Legepark

Velkommen til Madsby Legepark - et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er en meget kendetegnende beskrivelse for området. Med over 300.000 gæster årligt er det områdets største turistattraktion for børnefamilier fra nærområdet og udenlandske turister i sommersæsonen.

Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen er fra 1 april til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10.00 for de betalende aktiviteterne som bådudlejningen, Madsbytoget, Minigolf, og Shoppen/Informationen, Madsbykiosken. Du finder også en stor dyreafdeling med fugle i en stor indendørs og udendørs voiliere, indhegninger med geder,får, heste,æsler, kaniner, køer.

På hverdage fra midten af maj til slutningen af september er der 2-3 ugentlige gratis forestillinger på det udendørs dukketeater eller en eventyrfortælling i Eventyrgrotten. Sommersæsonen byder på yderligere gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Seneste nyt

Du kan nu finde programmet for efterårsferien under punktet "planlæg dit besøg". Download programmet eller print det ud.
Vi har i år igen fornøjelsen at tilbyde æblepresning, og bålsted hvor du kan poppe popcorn. Der er i år som noget nyt morgenfodring med dyrepasserne, stenmaling kursus, kreativ værksted dag, Eventyrtoget og Eventyrfortællinger, Madsby Mini Fun Run bl.a.

Vi glæder os til at se dig. Åbningstider i efterårsferien fra lørdag 14/10 til søndag 22/10 alle dage fra kl. 10 til 18.
Minibyen har åbent i samme periode fra kl. 10 til 16.

Fra Mandag 28. august er Legeparkens åbningstider alle hverdage 10 - 16 og weekender 10-18.

Læs mere under åbningstiderne for de forskellige aktivitetstilbud.
 

Reserver plads i madpakkehus/grill for sæson 2017:

Du kan får forhånd sikre dig plads i et madpakkehus.

Det er nu også muligt at booke Hus 1 på lørdage mellem kl. 10 og 14 - i perioden efter 22.10.17 . Læs mere på reservationssiden.

Reservation af plads i husene til sæson 2018, bliver åbnet fra mandag 23.10

Klik på "planlæg dit besøg" her på siden og derefter "reserver plads i et hus". Her  kan du læse mere og klikke dig ind på vores bookingsystem.

Bilag

Feedback