Madsbylegepark legepladsen

Madsby Legepark

Velkommen til Madsby Legepark - et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er en meget kendetegnende beskrivelse for området. Med over 300.000 gæster årligt er det områdets største turistattraktion for børnefamilier fra nærområdet og udenlandske turister i sommersæsonen.

Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen er fra 1 april til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10.00 for de betalende aktiviteterne som bådudlejningen, Madsbytoget, Minigolf, og Shoppen/Informationen, Madsbykiosken. Du finder også en stor dyreafdeling med fugle i en stor indendørs og udendørs voiliere, indhegninger med geder,får, heste,æsler, kaniner, køer.

På hverdage fra midten af maj til slutningen af september er der 2-3 ugentlige gratis forestillinger på det udendørs dukketeater eller en eventyrfortælling i Eventyrgrotten. Sommersæsonen byder på yderligere gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Seneste nyt

Glæd dig til det traditionsrige Julemarked i Børnehøjde, som Legeparkens Venner afholder i Madsby Legepark i dagene fredag 24 til og med søndag 26 november.

Området omkring Madpakkehusene er omdannet til det hyggeligste Julemarked og der er selvfølgelig gratis adgang. Du skal dog huske at betale for parkeringen på p-pladsen ved Legeparken.
Duften og lyden af Jul fylder området, der er mange forskellige aktiviteter for børnene, som jo også kan bruge den store sandlegeplads. Lad dig friste af bodernes mange tilbud og slut dagen
af med et besøg i Nissecaffen til duften af varm kaffe, eller varm kakao, æbleskiver m.m.
 

Reserver plads i madpakkehus i weekenderne november og december2017:

Det er nu også muligt at booke Hus 1 på lørdage mellem kl. 10 og 14 - i perioden efter 22.10.17 . Læs mere på reservationssiden.

Reservation af plads i husene til sæson 2018, er åbnet fra mandag 23.10

Klik på "planlæg dit besøg" her på siden og derefter "reserver plads i et hus". Her  kan du læse mere og klikke dig ind på vores bookingsystem.

Bilag

Feedback