Madsbylegepark legepladsen

Madsby Legepark

Velkommen til Madsby Legepark - et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er en meget kendetegnende beskrivelse for området. Med over 300.000 gæster årligt er det områdets største turistattraktion for børnefamilier fra nærområdet og udenlandske turister i sommersæsonen.

Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen er fra 1 april til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10.00 for de betalende aktiviteterne som bådudlejningen, Madsbytoget, Minigolf, og Shoppen/Informationen, Madsbykiosken. Du finder også en stor dyreafdeling med fugle i en stor indendørs og udendørs voiliere, indhegninger med geder,får, heste,æsler, kaniner, køer.

På hverdage fra midten af maj til slutningen af september er der 2-3 ugentlige gratis forestillinger på det udendørs dukketeater eller en eventyrfortælling i Eventyrgrotten. Sommersæsonen byder på yderligere gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Bilag

Seneste nyt

Vinterferien:

I vinterferien kan du nyde varmen i Hus 3 fra mandag den 13/2 til fredag den 17/2.
Der kan købes kaffe/varm kakao og en fastelavnsbolle i tidsrummet kl. 10 til 14, og du kan ved det kreative bord lave dit eget fastelavnsris, af de materialer vi stiller gratis til rådighed.
Tirsdag den 14/2, torsdag den 16/2 og søndag den 19/2 kl. 0930 er der rundvisning i dyrefoldene med dyrepasser Ronnie Røjgaard. Varighed ca 1½ time, mødested ved Hus 3 og husk praktisk tøj efter vejret, da noget af turen foregår udendørs.

 

Reserver plads i madpakkehus/grill for sæson 2017:

Du kan fra mandag 24.10.16 booke plads til næste sæson.

Det er nu også muligt at booke Hus 1 på lørdage mellem kl. 10 og 14 - frem til og med 31.3.17. Læs mere på reservationssiden.

Klik på "planlæg dit besøg" her på siden og derefter "reserver plads i et hus". Her  kan du læse mere og klikke dig ind på vores bookingsystem.

Kontaktinformation

Madsby Legepark

Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia

mail: madsbyparken@fredericia.dk
Tlf: 7210 6860

Find os her

Feedback