Madsbylegepark legepladsen

Madsby Legepark

Velkommen til Madsby Legepark - et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er en meget kendetegnende beskrivelse for området. Med over 325.000 gæster årligt er det områdets største turistattraktion for børnefamilier fra nærområdet og udenlandske turister i sommersæsonen.

Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen  2018 er fra 29.Marts til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10.00 for de betalende aktiviteterne som bådudlejningen, Madsbytoget, Minigolf, og Shoppen/Informationen, Madsbykiosken. Du finder også en stor dyreafdeling med fugle i en stor indendørs og udendørs voliere, indhegninger med geder,får, heste,æsler, kaniner, køer.

På hverdage fra midten af maj til slutningen af september er der 2-3 ugentlige gratis forestillinger på det udendørs dukketeater eller en eventyrfortælling i Eventyrgrotten. Sommersæsonen byder på yderligere gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Seneste nyt

Vi er kommet godt igang med sæson 2018 og har haft over 35.000 gæster i april måned, som er et pænt tal, når man tænker på at påsken faldt tidligt i år.

Kr. Himmelfartsdag torsdag 10. Maj skal du være opmærksom på at Madsbytoget ikke kører i Legeparken. Til gengæld kan du så prøve Waterballs, tag en tur i bådene, spille Minigolf og bare bruge alle andre faciliteter.

Dukketeatersæsonen starter 15. Maj og du kan se programmet under "Planlæg dit besøg".

Vi håber på godt vejr her i "mini" ferien

Reservation af plads i husene  2018., 

Klik på "planlæg dit besøg" her på siden og derefter "reserver plads i et hus". Her  kan du læse mere og klikke dig ind på vores bookingsystem.

Åbningstider 2018

Her kan du i tabelform få en oversigt over åbningstiderne for aktiviteterne og madpakkehusene for hele 2018

Bilag

Feedback