Madsbylegepark legepladsen

Madsby Legepark

Velkommen til Madsby Legepark - et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er en meget kendetegnende beskrivelse for området. Med over 325.000 gæster årligt er det områdets største turistattraktion for børnefamilier fra nærområdet og udenlandske turister i sommersæsonen.

Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen  2018 er fra 29.Marts til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10.00 for de betalende aktiviteterne som bådudlejningen, Madsbytoget, Minigolf, og Shoppen/Informationen, Madsbykiosken. Du finder også en stor dyreafdeling med fugle i en stor indendørs og udendørs voliere, indhegninger med geder,får, heste,æsler, kaniner, køer.

På hverdage fra midten af maj til slutningen af september er der 2-3 ugentlige gratis forestillinger på det udendørs dukketeater eller en eventyrfortælling i Eventyrgrotten. Sommersæsonen byder på yderligere gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Seneste nyt

Vi er kommet godt igang med sæson 2018.

De nye legeredskaber blev officielt indviet tirsdag efter påske, og de været i brug siden første åbningsdag 29. marts.  Børnene har taget godt imod de nye redskaber, som giver en anderledes legeoplevelse i forhold til de "gamle" redskaber.

På søndag 15 April er der indbudt til Community Day af Pokemon brugere. Vi forventer mellem 200-300 Pokemon jægere mellem kl. 12 og kl. 14 og vil gerne ønske dem god jagt.
Vi håber de også får tid til at nyde andre faciliteter i Legeparken.

Fredag 27. april - St. Bededag - kommer der besøg af 15-20 Modelskibsbyggere, som vil sejle rundt i søen med deres flotte små skibe. Mellem kl. 10 og kl. 16 vil du kunne møde byggerne, og komme tættere på de flotte skibe og få en snak med de entusiastiske modelskibsbyggere.
Vi håber på godt vejr.

Reservation af plads i husene  2018., 

Klik på "planlæg dit besøg" her på siden og derefter "reserver plads i et hus". Her  kan du læse mere og klikke dig ind på vores bookingsystem.

Åbningstider 2018

Her kan du i tabelform få en oversigt over åbningstiderne for aktiviteterne og madpakkehusene for hele 2018

Bilag

Feedback